BORDS EVE - Enyhén sózott

csökkentett zsírtartalmú margarin (60%)

A Bords Eve Enyhén sózott variánsa kiemeli a margarin természetes lágyságát. Egyszerű és sós ízhatást kínál bármilyen reggeli szendvicshez és toasthoz. Csak fel kell kenni a frissen pirított kenyérszeletre, és elmerülni a Bords Eve skandináv varázslatában.

Összetevők: válogatott növényi olajok és zsírok (60%), víz, só (1,4%), tejpor, tejsavópor, emulgeálószerek (lecitin, zsírsavak mono- és digliceridjei), tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), vitaminok (A, D3), aroma, színezék (béta-karotin).
Nem tartalmaz hidrogénezett zsiradékot.
A csomagolás 50x10 g adagot tartalmaz.
Zsírtartalom: 60%

Az 500 g-os és 250 g-os kiszereléseket keresse az üzletekben!


BORDS EVE - Natúr íz

háromnegyed-zsíros margarin, csökkentett zsírtartalmú (60%)

A Bords Eve Natúr íz, amely természetes anyagokból, skandináv recept alapján készül, ötvözi a letisztult skandináv ízvilágot és a finom margarin lágyságát.
Egy modern család asztaláról sem hiányozhat ez a tradicionális, mégis friss különlegesség.

Összetevők: válogatott növényi olajok és zsírok (60%), víz, só (0,4%), tejpor, tejsavópor, emulgeálószerek (lecitin, zsírsavak mono- és digliceridjei), tartósítószer (kálcium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), vitaminok: A, D3, aroma, színezék: béta-karotin.
Nem tartalmaz hidrogénezett zsiradékot.
A csomagolás 50x10 g adagot tartalmaz.
Zsírtartalom: 60%

Az 500 g-os kiszerelést keresse az üzletekben!


BORDS EVE - Olivaolajjal

kenhető zsír, csökkentett zsírtartalmú (50%)

A mediterrán hangulatot és ízvilágot hozza el a skandináv konyhákba is a Bords Eve Olívaolajjal készülő variánsa.

Összetevők: válogatott növényi olajok és zsírok (46%), víz, olívaolaj (4%), só (1,4%), tejpor, tejsavópor, emulgeálószerek (lecitin, zsírsavak mono- és digliceridjei), tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), vitaminok (A, D3), aroma, színezék (béta-karotin).
Nem tartalmaz hidrogénezett zsiradékot.
A csomagolás 25x10 g adagot tartalmaz.
Zsírtartalom: 50%

Az 500 g-os és 250 g-os kiszereléseket keresse az üzletekben!


BORDS EVE - Vitaminokkal

csökkentett zsírtartalmú margarin (60%)

Legújabb ínyencségünk a Természetes íz vitaminokkal, ami nem csak az ízlelőbimbókat, de a testet is kényezteti. Gyakran hajlamosak vagyunk megfeledkezni az egészséges élethez szükséges megfelelő mennyiségű vitaminokról, amelyek hozzájárulnak frissességünkhöz, jó közérzetünkhöz, és életerővel látnak el minket egy hosszú nap során. Ebben nyújt segítséget a Bords Eve család vitaminokat tartalmazó tagja, amelyben megtalálható az elengedhetetlen A-, D3-, B1-, B2-, B6-vitamin és folsav.

Összetevők: válogatott növényi olajok és zsírok (60%), víz, só (0,4%), tejpor, tejsavópor, emulgeálószerek (lecitin, zsírsavak mono- és digliceridjei), tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), vitaminok (A, D3, tiamine (B1), riboflavine (B2), B6, folsav), aroma, színezék (béta-karotin).
Nem tartalmaz hidrogénezett zsiradékot.
Zsírtartalom: 60%

Az 500 g-os és kiszerelést keresse az üzletekben!